Kredsleder
Christian Nielsen
Tlf: 22 64 25 37
mail:
kredsleder@fdfhvidovre.dk
Navn/e-mail:
Pass:

Ny Bruger? - Tryk herVILDE VÆBNERE 2017 - 2018

Vores ugentlige møde er onsdag kl. 19.00 - 21.00, vi mødes ved bålstedet foran huset, med mindre andet er oplyst. Vi starter mødet kl. 19, og forventer at I er der kl. 19.00

Vi forventer i denne sæson, at være ude det meste af tiden, så husk påklædning efter vejret. Ligeledes forventer vi at I møder op i FDF skjorten, samt medbringer en kop / mug til hvert møde. Ved nogle møder vil vi lave mad m.m over bål, der bedes I medbringe spisegrej.

Vi har i denne sæson planlagt en række møder med mærkeaktivitet, så for at kunne få et mærke skal I have deltaget på det pågældende møde.

Såfremt I er forhindret i at kunne deltage på et møde kan afbud meldes til enten Jesper Bjerg eller Brian Nielsen. (se kontaktnumre herunder)
I er ligeledes altid velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen spørgsmål. Spørgsmål om onsdagen er bedst efter mødet... så har vi ikke så travlt.

Mange FDF hilsner

Carsten, Jesper, Camilla og Brian


Link til dine ledere

Jesper Bjerg, Brian Nielsen, Camilla Nikkelsen, Danny Winsløw, Oliver, Casper Wassar Skourup,

Kalender

Printervenlig version
DatoAktivitetHusk!
30/06-2018Kredssommerlejr. I år tager hele kredsen afsted på sommerlejr sammen. Vi tager afsted i weekenden omkring den 30/6, nogle måske fredag, og nogle måske søndag. Nærmere info følger snarest
19/08-2018Sæsonopstart