Kredsleder
Christian Nielsen
Tlf: 22 64 25 37
mail:
kredsleder@fdfhvidovre.dk
Navn/e-mail:
Pass:

Ny Bruger? - Tryk her

Nyheder

Dato: 06-01-2018 af: Bo Grøn-Iversen

KNIVWEEKEND 2018 2.-4. Februar

I weekenden 2.-4. Februar 2018 er der knivweekend på Ingeborg for Pilte og opefter.

Har du lyst til at lave din helt egen kniv er muligheden der her.

Kun 15 pladser.

Flere informationer og tilmelding på finder du her:

Tilmeldning knivweekenden - Tryk Her

Dato: 08-12-2017 af: Christian Nielsen

Så er det i morgen vi starter

med at sælge juletræer
Tusind tak til alle jer der har givet tilsagn om, at hjælpe nogle timer med vores juletræssalg i år.
Som du sikkert ved, giver juletræssalget et godt økonomisk indspark hos os.

Som du kan se på linket her [LINK TIL SALGSPLAN], ser planen god ud, men som altid, er der også i år plads til flere sælgere. Hvis du efter din juletræstjans tænker; "det var da smadder sjovt, jeg vil gerne sælge flere timer" (eller noget der minder om det), så send mig en mail, så finder vi nogle tider til dig igen.

Til alle der har sagt ja til at sælge, har jeg sendt en mail med planen over åbningstider, samt en beskrivelse af de ting man skal vide, når man sælger juletræer hos os.
Åbningstider kan du også ser her [LINK TIL ÅBNINGSTIDER]her

Hvis du ikke har modtaget mail, så send mig en mail, så får vi styr på det.
Venlig Hilsen
Anne Kirstine og Christian
Kredsleder FDF Hvidovre
Dato: 05-12-2017 af: Max Løwe

Fællesmøde - forældrehjælp

Kære forældre

I morgen når du afleverer dit barn til fællesmødet i FDF huset kl. 17.30 - 19.00 og tænker - jeg kan næsten ikke engang nå hjem inden jeg skal hente barnet igen. Frygt ikke vi har et super tilbud til dig.

Du kan hjælpe til med at sætte op til juletræssalget. Vi skal have kørt hegn og fødder fra FDF Huset til SuperBrugsen og kørt juletræshuset fra Strandmarksskolen til SuperBrugsen og sat det op.

Du må meget gerne sende mig en besked på 30674786, hvis du kan hjælpe.

Mange hilsner

Max Løwe
Kasserer
Dato: 22-11-2017 af: Jesper Hjelm

Gratis juletræer

Kære alle forældre

I aften er der kun 2½ uge til, at FDF Hvidovre skal sælge juletræer (og 32 dage til juleaften, hvor de gerne skal være solgt)

Traditionen tro, er det netop her, at forældrene primært giver lidt tid tilbage til FDF, som tak for alt det 100 % ulønnede frivillige arbejde som de voksne ildsjæle i FDF yder på ugemøder, i weekender og på sommerlejre i løbet af året m.m.m.

Bestyrelsen vil derfor stå klar ved FDF Huset i aften til at udfylde de ledige tider i juletræsplanen

HUSK KALENDER! ! !

I FDF Hvidovre har vi ingen regel om, at man skal sælge i x antal timer. Eller som andre foreninger, at man skal betale for ikke at deltage. FDF Hvidovre er baseret på 100% frivillighed og ansvarlighed og vi tror på, at det smitter af på forældrenes engagement i juletræssalget også. Vi lægger derfor blot op til, at man sælger ca. 2 timer pr. barn man har til FDF.

Formlen er altså 2:250, forstået på den måde, at du sælger juletræer i 2 timer for FDF og så passer vi godt på dit barn i 250 timer i løbet af året. Det fås ikke bedre noget som helst andet sted i verden, så vidt vi ved.

Juletræssalget er en den store indtægt for FDF Hvidovre der gør, at vi har mulighed for på frivillig basis, at drive 2 ejendomme, købe materialer til møderne og købe sangbøger. Alt sammen noget vi gør, fordi vi elsker FDF og nyder samværet med børnene.

Hvis du ikke har mulighed for at mødet op i FDF Huset i aften, så ring eller skriv gerne til vores ene kredsleder Christian Nielsen på c22642537@gmail.com / Tlf. 22642537.

Og så til det der med de gratis juletræer, for pokker da, hvordan skulle vi tjene penge på det… det var naturligvis bare for at få dig til at læse hertil ;-) Det er dog gratis, at glæde sig sammen med de al tid glade kunder, mens man sælger juletræer. Ta’ børnene med i juletræsbutikken.

På bestyrelsens vegne

Jesper Hjelm Østergaard


Dato: 22-11-2017 af: Christian Nielsen

Da vores fyr løb tør for olie for et par dage siden, og vi først kan få fyldt olie på senere i dag, er der ret koldt i FDF-huset.
Husk derfor en ekstra tyk trøje, så I bedre kan holde varmen.
Dato: 13-10-2017 af: Anne Kirstine Martin

Juleweekend 2017

Kære Puslinge, Tumlinge og Pilte

Julemandens værksted er gået i stå, og det, der engang var et sted fyldt med smil, musik og julestemning, er nu tomme, kolde, grå rum, hvor tristhed og stilhed har taget over.
Julenisserne har stoppet produktionen af julegaver og sidder i stedet stille og stirrer ud i luften med hænderne i skødet.

Hvis ikke vi straks springer til og hjælper julemanden med jagten på den gode julestemning, hænget dette års jul i en tynd tråd.

Jagten starter ved FDF Huset fredag d. 10. november kl. 18.30 og slutter samme sted søndag d. 12. november kl. 14.30.

Tilmelding og betaling sker på www.fdfhvidovre.nemtilmeld.dk senest søndag d. 5. november.

Vi håber, I alle vil hjælpe os med jagten, så det også kan blive jul i år.

Glædelige julehilsner
Lederne
FDF Hvidovre


Link fra denne nyhed
Tryk på navnet for at downloade: Invitation.pdf

Dato: 07-10-2017 af: Tor Ottens

Flot resultat i Genbrugshallen

Tak til alle jer, der har hjulpet i Genbrugshallen i dag, vi fik årets BEDSTE resultat, der var markant bedre end det næstbedste. det betyder at vi kan se frem til at modtage et dejligt stort beløb til januar, når årets regnskab er afsluttet.

I kan godt være stolte af indsatsen, alle der var med må gerne være med til næste år og gøre det endnu bedre

9. oktober opdatering: Ved optællingen var der blevet lagt forkert sammen, så resultatet var i virkeligheden 10% bedre end oplyst i hallen i lørdags.