Kredsleder
Christian Nielsen
Tlf: 22 64 25 37
mail:
kredsleder@fdfhvidovre.dk
Navn/e-mail:
Pass:

Ny Bruger? - Tryk her

Nyheder

Dato: 10-06-2020 af: Anne Kirstine Martin

Sommerlejr uge 27

Kære Puslinge, Tumlinge og Pilte

Nu kan vi endelig dele invitationen til dette års sommerlejr på Ingeborg i uge 27.

Tilmelding sker som altid på fdfhvidovre.nemtilmeld.dk

Vi glæder os til en hyggelig uge med jer alle samen

MVH
Lederne
FDF Hvidovre


Link fra denne nyhed
Tryk på navnet for at downloade: Inbydelse sommerlejer 2020 revideret.pdf

Dato: 25-05-2020 af: Anne Kirstine Martin

Nu starter vi igen

HURRA

Vi kan nu langsomt byde velkommen til fysiske møder i FDF Huset igen. I nedenstående brev kan I læse mere om vores tanker forud for opstarten.

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen.

Link fra denne nyhed
Tryk på navnet for at downloade: Forældrebrev.pdf

Dato: 23-05-2020 af: Martin Gert Hansen

Ny Sommerlejr for Seniorer og Seniorvæbnere i uge 29

Seniorer og seniorvæbnere tager på sommerlejr i uge 29 i de nordsjællandske skove. De yngre klasser forventer vi stadig holder sommerlejr på Ingeborg i uge 27. Læs mere her:

LINK til sommerlejrbeskrivelse

LINK til NemTilmeldDato: 15-05-2020 af: Anne Kirstine Martin

Aktive dage 2020

Kom og vær med til at gøre Ingeborg forårsklar med mad, hygge og håndsprit.
I kan se invitationen herunder. Tilmelding sker som altid på fdfhvidovre.nemtilmeld.dk

Link fra denne nyhed
Tryk på navnet for at downloade: Aktive dage 2020.pdf

Dato: 12-05-2020 af: Anne Kirstine Martin

Ingeborgdag og Sommerlejr 2020

Kære FDF’ere og Forældre

Vi savner vores ugentlige møder med jeres skønne unger, men takker for den store opbakning vi oplever uge efter uge til de mange online aktiviteter kredsens ledere stabler på benene. Desværre ser det ikke ud til, vi kan mødes lige foreløbig.

Lederne har endnu en gang holdt onlinemøde for at få et overblik over vores kommende arrangementer. Det kan I læse mere om herunder.

Ingeborgdag d. 21. Maj
Vi må desværre aflyse dette års Ingeborgdag. Med det nuværende forsamlingsforbud er det ikke muligt at samle medlemmer og familier til en hyggelig dag på Ingeborg. Vi glæder os til at tage revanche i 2021, hvor vi samtidig kan fejre kredsens 75 års fødselsdag.

Sommerlejr på Ingeborg uge 27
Vi håber stadig på at kunne gennemføre sommerlejren i uge 27. Selvfølgelig følger vi myndighedernes retningslinjer og ser frem til udmeldingerne omkring bølge tre i starten af juni. Imens vi venter, har vi brug for jeres hjælp til at udfylde en forhåndstilmelding, så vi har en idé om, hvor mange der ønsker at deltage. Denne er ikke bindende, men blot en hjælp til vores videre planlægning. Vi er helt med på, at ikke alle har mod på en hel uges sommerlejr med ledere, de ikke har set i flere måneder, samtidig med vi kan blive udfordret af myndighedernes retningslinjer ift. afstand, forsamlingsforbud osv. Vi arbejder derfor med flere forskellige modeller for sommerlejren. I jeres forhåndstilmelding har I mulighed for at skrive, om I ønsker at deltage på sommerlejren med overnatning eller hellere vil deltage i dagsaktiviteter enten i Hvidovre eller på Ingeborg og overnatte hjemme. Vi vil også meget gerne bede jer om at svare, hvis I ikke ønsker at deltage pga. den øgede smitterisiko. På den måde ved vi, hvor mange der har set og taget stilling til arrangementet.

I kan finde forhåndstilmeldingen her https://fdfhvidovre.nemtilmeld.dk/96/. I må meget gerne svare senest mandag d. 18. Maj.

Der er også mulighed for at skrive en kommentar til jeres tilmelding. Det er kun kredsledelsen og den ansvarlige for nemtilmeld, der kan se denne. I skal derfor ikke holde jer tilbage.

Har I spørgsmål, er I også altid velkomne til at skrive til kredsleder@fdfhvidovre.dk

FDF Hilsner
Christian og Anne Kirstine
FDF Hvidovre
Dato: 15-04-2020 af: Anne Kirstine Martin

Vi er her endnu

Kredsens ledere har her til aften holdt møde om forårets arrangementer i FDF Hvidovre. Herunder kan I se en oversigt over de kommende arrangementer og vores tanker ift. afviklingen af dem.

Ingeborgdag d. 21. Maj
Vi håber og tror på, at myndighederne giver os lov til at samles mere end 10 personer ad gangen efter d. 10. Maj, så vi kan afholde årets Ingeborgdag. Det bliver desværre ikke en Ingeborgdag, som vi kender den, da der stadig vil være et øget fokus på at holde afstand, men det skal ikke forhindre os i at gøre det, vi er bedst til, nemlig at lave fantasifulde aktiviteter for børn og voksne. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen d. 21. Maj. Vi melder mere ud, når vi kender retningslinjerne fra myndighederne.

Aktive dage på Ingeborg d. 21. Maj - 22. Maj
I forlængelse af Ingeborgdagen inviterer kredsens ejendomsudvalg til Aktive Dage på Ingeborg. Her vil der være mulighed for at få sig bevæget, imens Ingeborg gøres klar til sommerens forhåbentlig mange lejre. Ligesom med Ingeborgdagen melder vi mere ud, når vi kender retningslinjerne fra myndighederne.

Sommerlejr på Ingeborg uge 27
Vi fortsætter med planlægningen af dette års sommerlejr på Ingeborg i uge 27 og håber at kunne dele invitationen med jer umiddelbart efter d. 10. Maj. Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer og er allerede gået i tænkeboks ift. forskellige måder at afholde sommerlejren på, så vi ikke er for mange samlet.

Salg af Lillebrorlodder
Salger af Lillebrorlodder er forlænget til august, så har I en pose liggende derhjemme i gemmerne, er der stadig mulighed for at få dem solgt. I kan evt. sælge dem over facebook og derefter sende en video til køberen, hvor I skraber felterne.

Vi glæder os MEGET til at se jer alle sammen igen.
Følg med på vores Facebook-side, hvor vi løbende deler aktiviteter med jer
Dato: 01-04-2020 af: Tor Ottens

Bankospil 1. april aflyst

FDF Vennes bankospil 1. april er aflyst, har du solgt fjernbankolodder, så kan de afleveres sammen med pengene til Nora fra Vennernes bestyrelse.

Lodderne vil så kome med i udtrækningen af fjernbanko til bankospillet 4. november 2020.

Lodder og penge kan afleveres på den adresse der står på forsiden af kuverten.