Kredsleder
Christian Nielsen
Tlf: 22 64 25 37
mail:
kredsleder@fdfhvidovre.dk
Navn/e-mail:
Pass:

Ny Bruger? - Tryk her

Nyheder

Dato: 26-02-2020 af: Max Løwe

Lillebrorlodder

Hej forældre,

I dag har børnene fået lillebrorlodder med hjem fra mødet. Der er 15 lodder i posen, som vi forventer at de kan sælge.

Vedhæftet er det brev de har fået med sammen med lodderne, hvor der er mere information.

De bedste hilsner

Max

Link fra denne nyhed
Tryk på navnet for at downloade: Lillebrorbrev.docx

Dato: 21-02-2020 af: René Gaba

Fælles fastelavnsmøde

Kære FDF'ere

Vi inviterer jer alle til et fælles fastelavnsmøde i FDF Huset onsdag d. 26/2 kl. 17.30-19.00
I må meget gerne være udklædte, men mødet afholdes udendørs, så husk det varme tøj
Dato: 06-02-2020 af: Brian Adamsen

INFO

Kære forældre

Først og fremmest godt nytår.
Dernæst kæmpe tak for jeres indsats til årets juletræssalg. Det lykkedes med manges opbakning at få næsten udsolgt og opnåede et overskud der grundet de lave lønudgifter ( = 0 kr.) nåede ca. 60.000 kr. Det er et væsentligt bidrag til kredsens økonomi. Juletræssalget er desuden et fast vindue udadtil i Hvidovres jule-stemningsbillede i byen. Tak også til jer der købte træet hos FDF – vi tror 2/3 træer købes af borgere der er/har været/har familie/relation til FDF.

FDF skød året i gang med en traditionel stor leder- og bestyrelsesweekend. En slags strategi-weekend hvor vi forsøger at tale lidt fremtid og uddannelse. I år var et af de store temaer hvad en god kreds er – og vi blev enige om at FDF Hvidovre ER en god kreds. Hvis vi skal gøre noget bedre, skal vi måske sikre et bedre samarbejde mellem lederne fra de forskellige klasser. Derudover vil vi gerne have flere aktive forældre. Vi er sikre på rigtig mange gerne vil gi’ en hånd – men vi tror, at vi er for dårlige til at bede om en hånd, og måske har forældrene svært ved at finde ud af, hvad man kan hjælpe med.
Vi har ikke fundet svarene – men arbejder videre med det – og måske I får et spørgeskema, hvor vi skal høre, om I har nogle ideer til, hvor vi kan lykkes med det.

FDF er jo som I sikkert ved baseret på fuldstændig frivillighed. I FDF Hvidovre betaler lederne det samme som børnene i kontingent og for at deltage på weekends og sommerlejre.
Vi har igennem de sidste år debatteret lederbetaling – dels fordi mange andre FDF-kredse gør det billigere for lederne og dels fordi mange ledere, især de unge, har en hård prioritering om at studere, jobbe og så være frivillig til FDF. Vi har i bestyrelsen besluttet, at ledere i 2020 kommer med på ture til halv pris (svarende til udgiften til kost og logi). For at få det til at hænge sammen stiger kontingentet med 75 kr. halvårligt (også for lederne).
Det er især forældrerepræsentanterne i bestyrelsen, der har skubbet til denne løsning. Vi håber, I deler den. Vi vil evaluere modellen om et år for at se, om det kan hænge sammen.
Kontingentet er 400 kr., som kan overføres på mobilepay til 52622 eller til bankkonto 8117 2703453. Til de der har lavet automatisk overførsel - husk at rette beløb. Overfør gerne inden 1. marts 2020.

Vi håber på et godt FDF-år med masser af oplevelser, møder, ture og sommerlejre for alle. FDF’s ambition er at give børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Ønsker du at vide mere om arbejdet i FDF og bestyrelsen, er du altid velkommen til at kontakte en fra Bestyrelsen – herunder undertegnede.

De bedste hilsener

Bo Grøn-Iversen
formand
Dato: 21-01-2020 af: Bo Grøn-Iversen

Knivweekend

For 10. år i træk er der knivweekend for pilte og opefter. Du kan komme til at lave din helt egen kniv. Se mere på https://fdfhvidovre.nemtilmeld.dk/92/
Der er "kun" 15 pladser - og det er efter først til mølle.