Kredsleder
Christian Nielsen
Tlf: 22 64 25 37
mail:
kredsleder@fdfhvidovre.dk
Navn/e-mail:
Pass:

Ny Bruger? - Tryk her

Kontakt


Vores addresse er:
FDF Huset
Bibliotekvej 60D
2650 Hvidovre

FDF Hvidovre


Mange kalder det at gå til FDF for at gå til spejder. Det er ikke helt forkert, for FDF har mange lighedspunkter med spejderorganisationerne. FDF er fra 1902, og der har været FDF i Hvidovre siden 1946. FDF er sin egen; vi har vore egne traditioner og måder at gøre tingene på.
Derfor siger vi: Jeg er FDFer.
At være FDFer noget man er og ikke bare noget man går til.
FDF er en kristen børne- og ungdomsorganisation stiftet i 1902 på Frederiksberg. FDF har 25.000 medlemmer i over 425 lokale kredse. Omkring 100 af medlemmerne er med i FDF Hvidovre, som i mere end 60 år har været en af kommunens meget initiativrige foreninger for børn og unge.

FDF er på børnenes side
I FDF er aktiviteter og samvær bestemt ud fra børnenes behov. Børnene og de unge gives frihed under ansvar og lærer at omgås det farlige med omtanke. Derfor er uheldene få, selvom børnene bruger kniv, arbejder med åben ild, sejler og klatrer. Medansvar og medindflydelse indgår for små og store. FDF ønsker også at bidrage til forbedring af børns generelle vilkår i folkekirken og i samfundet. Samværsformen bygger på gensidig tillid og respekt. Børnene og de unge lærer at tage ansvar og at hjælpe hinanden. Aktiviteterne er mangfoldige, men fælles for dem er, at de giver udfordringer og medvirker til et godt fællesskab.

Læs mere om FDF her!